Medlemsinfo april

Här kommer lite info om vad som händer i klubben den närmsta tiden. Vi mejlade detta till alla medlemmar vi har e-post till förra veckan. Fick du inget mejl? Anmäl din e-post till kassor@foxterrierklubben.com

Specialen 2022 blir officiell
Vi har ansökt hos SKK att få hålla nästa års special officiell och detta är nu godkänt och klart.

Årsmöte 2021
Inget nytt att rapportera, vi återkommer med info på hemsidan och Facebook.

Släthåret nr 2 tidigareläggs en månad
Nytt manusstopp är den 1 maj och tidningen kommer i brevlådan ca 1 juni. Vi ändrar eftersom den ordinarie utgivningsplanen är satt efter Specialen som i år är inställd. Mejla tidningen@foxterrierklubben.com om du vill annonsera, har material eller tips.

Klippkurs i Skåne
Vi börjar så smått med aktiviteter igen, först ut är en klippkurs i Skåne i vår. Mer info om datum och anmälan kommer på hemsidan och Facebook.

Viltspår-SM för terrier
SM för terrier kommer hållas i Östergötland och Örebro län den 20 juni förutsatt att rådande rekommendationer tillåter. Tävlingen blir ett officiellt viltspårprov i öppenklass och kravet för att få delta är att hunden har SEVCH, ägaren ska vara medlem i Rasklubben eller Terrierklubben. Varje ras har två platser och vi hoppas kunna fylla dessa. Vill du tävla på Viltspår-SM 2022? Mejla suppleant1@foxterrierklubben.com
Läs mer om det här: Viltspår-SM för alla terrierraser 2021


Vi önskar er en fin vår