Viltspår

Svenska Terrierklubben

En specialklubb inom Svenska Kennelklubben för terrierraserna i Sverige

Inbjudan till Viltspår-SM för alla Terrierraser lördag 1 september 2018

Som tidigare år har varje rasklubb möjlighet att anmäla två deltagare, skulle det finnas platser över så kan det eventuellt finnas möjlighet för ytterligare. Om rasklubb väljer att inte anmäla något ekipage, eller endast ett, kan eventuellt andra ekipage beredas plats. Senaste årets vinnare i Viltspår- SM har dessutom en garanterad plats, liksom vinnaren i tävlingen Årets Viltspårterrier.

Respektive rasklubb väljer själv ut sina representanter, eftersom antalet tävlande skiljer sig mycket åt mellan de olika raserna. För att få delta måste hunden vara officiellt godkänd i anlagsklass viltspår men viltspårprovet är officiellt och genomförs i öppenklass, helt enligt SKKs regelverk.

Även i år kommer vi att genomföra viltspår-SM på Lisjö Säteris jaktmarker i Surahammar. Samling med middag fredag kväll på Gula hästen i Strömsholm.

Inkvartering på Strömsholms vandrarhem. Husvagns/husbilsplatser kan förbokas via vandrarhemmet för de som så önskar bo där. Bokning senast 1 augusti, förbokade rum. Ref. Kerstin Edeen

http://www.stromsholmsvandrarhem.com

Mer information kommer senare till alla anmälda.

Kostnaden blir i år 500 kr per deltagare, vilket bland annat inkluderar anmälningsavgift. Avgiften betalas in i samband med anmälan. Förutom detta tillkommer för var och en eventuell kostnad för övernattning, gemensam middag fredag kväll samt reskostnader.

SvTeK betalar fika och enklare måltid vid prisutdelningen. Vi hoppas såklart på många deltagare i år igen!!

Vi svarar gärna på frågor om Viltspårs-SM och dessutom kommer ytterligare information på SvTeK:s hemsida och i nr 2/2018 av Terrier Posten.

Vi ber er att snarast meddela oss i viltspårkommittén om er rasklubb planerar att delta med ett, två eller inget ekipage!

Maila Susanne Sarezäter, se nedan. Sista anmälningsdag är måndagen den 9 juli!!!!

Vi återkommer närmare med information om hur definitiv anmälan ska ske.

Vi hoppas återigen på stort deltagande i årets Viltspårs-SM för terrier 2018!!

Varmt välkomna till en som vi tror spännande och gemytlig helg!

Svenska Terrierklubbens Viltspårkommitté

Susanne Sarezäter Kerstin Edeen

viltspars-sm@sydnet.net, kerstin@lisjo.se

0768-009771 070-568 45 75