Välkommen på nosaktivering OBS Ändrat datum till den 10 – 11 mars 2018

Rasklubben för släthårig foxterrier arrangerar en helg med nosaktivering i samarbete med Vi2Hundcenter utanför Helsingborg (Skåne). Inga förkunskaper krävs. Under förmiddagen kommer halva gruppen träna nosework och den andra köra inomhussök. Efter lunch, byter grupperna aktivitet. Till lunch serveras det soppa till självkostnadspris.

Nosework går ut på att hunden ska lära sig att leta upp doften eucalyptus, som finns i en burk som göms på olika platser. Mer info finns på https://www.skk.se/sv/prov-tavling/olika-prov-och-tavlingar/nosework/.
Inomhussök är en rolig aktivering för både hund och förare. Hunden ska leta upp en figurant som gömt sig någonstans i en specialinredd loge.

Det finns möjlighet att boka boende på Mötesplats Borstahusen https://www.motesplatsborstahusen.se/sv?cookieChecked=true i stugor. Gemensam middag på lördagskvällen äter vi på restaurangen här. Meddela vid anmälan om ni behöver boende och om ni vill dela stuga, så organiserar vi bokningen av stugor gemensamt.

Det finns plats för 10 hundar, klubbens medlemmar har förtur, annars är det först till kvarn som gäller. Bindande anmälan senast 2017-12-29 till Karoline Lindahl karro_barro71@yahoo.se eller 0702-520681, som också svarar på eventuella frågor.

Kostnad: Medlemmar 1400 kr/hund, icke medlemmar 1600 kr/hund. Boende, lunch och middag tillkommer

Varmt välkomna!