Jubileumspromenaden 2021 – November – Favorit

Skånska favoriter

Plats: Saxtorpssjöarna, bortre parkeringen
Tid: Söndag 14 November 2021 Kl. 11:00

Temat för Rasklubb för släthårig foxterriers näst sista digitala promenad är ”Favorit” och då tänkte Gracie, Fika och Patsy passa på att gå en av sina favoritpromenader, på favoritsätt tillsammans med nya och gamla foxvänner och avsluta med en tredje favorit; korvletning i buske.

Så välkomna att göra dem sällskap! Vi träffas kl 11.00 på den bortersta parkeringen vid Saxtorpssjöarna, promenerar runt båda sjöarna, knappt 5 km och avslutar med medhavd matsäck. Tag med något att sitta på, matsäcken behöver inte bäras med, utan vi äter när vi är tillbaka vid bilarna. Välkomna!
Karoline, Gracie, Fika och Patsy

0702-520681

Info finns även på Facebook

Bilder från promenaden i Skåne

Bilder från promenaden i Medelpad