Nyhetsmejl 20220511: Specialen – förlängd anmälan till 13 maj

Hej alla släthårsvänner!

Vi är inne i maj månad, våren är här och snart är det dags för vår efterlängtade utställning Specialen och ett riktigt årsmöte. De första sedan 2019! Eftersom vi varit tvungna att ställa in specialen två år i rad pga pandemin och köra årsmötet i digital och förenklad form.

Vi ber om ursäkt att det varit struligt med anmälan till för er som inte har medlemsnummer i SKK/SVTEK (och därmed inte kan använda internetanmälan). Anmälan är förlängd till nu på fredag den 13 maj kl 12:00. Se detaljer längre ner i mejlet.

I år har vi en rasspecialist på plats, Dr Ian Gabriel kennel Gaybryl från England. En möjlighet som troligtvis aldrig lär återkomma, då han sitter i ledningen på the Kennel Club. Årets utställning är även officiell. Passa på och anmäl din/dina hundar!

Anmälan
För er som enbart är medlemmar i rasklubben anmäl till ronnebyhund2022@hotmail.com

Övriga via SKK internetanmälan: https://hundar.skk.se/internetanmalan/Start.aspx (välj fliken specialklubbar, Svenska Terrierklubben)
SISTA ANMÄLAN 13/5 Kl 12.00

Om utställningen
Deltagargåva till alla deltagare. Vi har även lotteri med fina priser. Efter utställningen är det årsmöte så det blir en heldag i den släthåriga foxterrierns tecken. Och till kvällen planeras en middag.
Inbjudan till utställningen: https://foxterrierklubben.com/utstallning/specialen-2022
Vi har reserverat ett antal rum på vandrarhemmet, ange att du hör till oss vid bokning.
https://www.tangahed.se/

Om årsmötet
Valberedningen har haft svårt att hitta ledamöter till styrelsen, flera platser är fortfarande vakanta. Så därför är det extra viktigt att delta på årsmötet så vi kan fortsätta ha en fungerande rasklubb. Visst vill vi kunna anordna aktiviteter och vår fina rasspecial i framtiden?
Kallelse till årsmötet: https://foxterrierklubben.com/arsmoten/arsmote-2022/

Tveka inte att kontakta mig eller någon annan i styrelsen om du har frågor eller behöver hjälp med t ex klippning av din hund inför utställningen.

Väl mött på Tånga Hed!
// Lena
Ordförande i Rasklubb för släthårig foxterrier

Om du inte fått detta nyhetsmejl betyder det att vi inte har en fungerande e-postadress till dig i vårt medlemsregister. Du kan lämna den här: Skicka in din e-postadress